Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kan det kännas när kärlek är som bäst


VARJE ÖGONBLICK

Varje ögonblick, när mina tankar
går till dig, så fylls mitt inre med
ljus och glädje

Varje ögonblick, bär jag min glädje
min lycka med mig

Varje ögonblick, känns som om det
goda det fina och vackra som verklig
kärlek är, har fått sin boning i mig

Varje ögonblick, är som en saga, allt
har förändrats till min stora glädje
och lycka

Varje ögonblick, varje dag varje stund
tackar jag för att jag äntligen fann den,
den verkliga sanna kärleken, som är så
vacker när två människor som älskar
varandra känner samma harmoni


anits 21 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-21 15:45



Bookmark and Share


  friheten
Helt underbara!!!
2008-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen ett sällsamt mirakel.
2008-08-22

  Elaine.S VIP
Ljus och glädje som är dig väl unnat, din vackra bild får mig att vilja sjunka ner där och bli stilla en stund..
2008-08-21

  Ronny Berk
så innerlig kärleks längtans vara väl beskrivet...när ögonblick är som bäst...
2008-08-21

  anita VIP
Så vacker dikt , och så helt underbar att läsa. applåder i mängder.
2008-08-21

  Sladjana Zubcevic
" Varje ögonblick, varje dag varje stund
tackar jag för att jag äntligen fann den,
den verkliga sanna kärleken, som är så
vacker när två människor som älskar
varandra känner samma harmoni "

Så vackert min vän. Jag är så glad för din skull!
K R A M
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP