Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ser den från mitt fönster varje dag


JAG HAR SETT DEN

Jag har sett den, varje dag, sedan långt
före midsommar

Jag har sett den ,där den står längs vägen
utanför för våra hyreshus

Jag har sett den, där den står med repet
som ännu hänger kvar

Jag har sett den, bilen som det inte längre
går att köra

Jag har sett den, och undrar för varje dag
som går, när ska ni ta bort den

Jag har sett den, och jag har sett er, när
ni hämtar någonting ur bilen, undrande jag
är, hur länge ska den stå där, bilen som
har ett rep under sig

Jag har sett den, och jag såg er den dagen
ni stod vid bilen, hade hästen med er, jag
tänkte jag undrade då, är det hästen som
ska dra bort bilen

Jag har sett den, varje dag när jag ser den,
tänker jag på vintern, när snön kommer, ska
den stå kvar där även då?

anits 21 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-21 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett fall för polismakten.
2008-08-22

  Ronny Berk
väl beskrivet utsikten över tid som varit...hästen och repet förstärker känslan...ja...
2008-08-21

    sajo
För gamla bilar finns det ett tips att åka till skroten med dom. Men det kanske dom inte förstått dom som äger bilen.?
2008-08-21

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet, min vän!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP