Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dygn med en av solarna i mitt liv innan jag fortsätter till USA.




Kevin

 

Framme

Kram från hjärtat.

Bäddar.

Jag sover i soffan med dig mormor.

Huvuden ihop.

Lampan släcks.

Livet diskuteras.

Du är så klok.

Nu sover vi mormor. 

 

Morgon

Skoldag.

Inget fritids.

 

Bara du och jag.

Kortspel och film.

Du vilar med huvudet på min arm.

Vi skrattar och lever.

 

Tack Gud för denna

min gåva.

 

Tack Kevin för att

du valde mig till mormor.

 

 

(c) Eva langrath 2008

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 904 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-21 17:41



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket fint!
2008-09-25

  Bibbi VIP
En helt underbar berättelse.
Applåd!
2008-09-18

  aol
är själv vald till morfar
2008-08-29

    Madeleine Ågren (Maduska)
*ler*
Du gjorde det!
Fint samtal.
Kram
2008-08-21

  Mygg
Så sagolikt vackert om sann kärlek som aldrig behöver bevisas eller tvivlas på. Stor applåd!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP