Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pengar vilket slöseri


00:02

Allting börjar vid roten och
växer upp till kronan
Jag gör min plikt tills dess
att potatisen har slutat att koka




Fri vers av Mäkitalo
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo