Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd

 

ana kan du
strävan
att öppna himlen

ge mörker mening

se, nu faller jag

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-22 07:45



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket, mycket starkt och bra! Gillas! Bra titel och öppnde slut
2008-08-23

  Michaela Dutius
Ja det är det enda som ger mörkret mening- väl diktat
2008-08-22

  rebecca d
vi kan bara falla..i Hans armar...för han är överallt....
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth