Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkerhet

Ödsliga vidder
så långt ögat når

Ihåliga ekar orden
rädslan
som tankarna sår

Brinnande hjärta
i liten kropp

längtar efter tonerna
av oförställd glädje
och hopp




Fri vers av SeXara
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara