Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär av historien

 

Man måste kunna sin historia

för att finna sina rötter

då kan vi ta ställning

göra upp med det förflutna

leva nu och andas framtid

det är att lära av historien




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 431 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-22 19:38



Bookmark and Share


  Roula O
helt rätt och så sant, klokt skrivet!
2009-03-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt rätt, att ha med
i sin packning, kunskap
är värd myclet, men
väger ingenting!
Så gott skrivet!
**************
2008-08-23

  friheten
Bra sagt och sant!!!
2008-08-23

  Mr Lindemann VIP
Att lära om sin egen utvecklingshistoria är få förunnade då det hela tiden av inpräntas av så kallade visa män att man skall leva i nuet. Säg det till en svältande eritrean att han skall leva i nuet, för att känna av svälten mer, eller?
2008-08-23

  Lyckohäxan Enediel
Absolut! Det gäller att kunna samsas med sitt bagage...och bära sin packning på ryggen.
2008-08-23

  Spider
Japp du har så rätt så ;)
2008-08-23

  DanSan
******************************

Härligt . . . äkta Bosse livsfilosofi . . .

*APPLÅDERA mera*

******************************
2008-08-22

    eva m h
Klokt ordat!
2008-08-22

  Ilona _L
Så sant som de e sagt!!
2008-08-22

    Lindizz
mycket sant, kloka fina rader.
2008-08-22

  aol
sanna ord ur din fina livspoesi att ta till sig så sant
2008-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Den som inte lär av den är dömd att upprepa den.
2008-08-22

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-08-22

    sunnanvind
joo..det är sant! Applåd!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi