Till Kerstin" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kerstin


Du är en av dem

 

du har gått

genom skärseldar

taggiga snår

mött det svåraste

och ändå

 

som när

rosen remonterar

och plötsligt

står där

prunkande

 

som när

ord tar slut

men finner

nya

vägar

 

har du

aldrig gett upp

har din

omtanke om andra

aldrig sinat

 

du är en

av dem

som är

värda

all beundran




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-23 11:00



Bookmark and Share


  Kalle.O
Underbar hyllnig till vänskapen!
2008-08-26

  Bibbi VIP
Underbart beskriven uppskattning.
Applåd!
2008-08-25

  bluescat
hoppas du visar den här för personen den tillägnas..så vacker text.
2008-08-23

  Mr Lindemann VIP
Ja, verkligen fin tillägnad riktad till någon som bör känna sig hedrad. Skulle vara en ynnest och en ära att få sådana rader med posten...
2008-08-23

  glittertindra
så fint till en vän, blir glad här av att läsa din uppskattning för henne..
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP