Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen inifrån


Ordens magi

 

vet du att varje ord
kan det

 

öppna din dörr




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-23 12:30



Bookmark and Share


  Anna H
Ja så är det verkligen! Tänkvärt... Och om man vänder på det så blir man medveten om hur ord även kan påverka negativt. Det gäller att tänka på vad man säger eller skriver.
2008-08-23

  stefan.g
Yes! Visst kan ord forma skapa och öppna dörrar....Tack för läsningen!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth