Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan som lyckades

Du är Kvinnan
som lyckades
beröra mig
förföra mig

och kanske
kommer du
att förgöra mig

Du är Kvinnan
som lyckades
fånga mig
bränna mig

och kanske
kommer du
att förbränna mig

Du är Kvinnan
som lyckades
skaka mig
störa mig

och kanske
kommer du
att förstöra mig

Du är Kvinnan
som lyckades
fånga fågeln
i sin flykt
som lyckades
tämja det
vilda hjärtat
som var förryckt

Du är Kvinnan
som lyckades
hypnotisera mig
som lyckades
förhäxa mig och
börja dyrka dig

Du är Kvinnan
som lyckades
väcka Gudinnan
som lyckades
tränga igenom
den poetiska
mödomshinnan







Fri vers av SeXara
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-23 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara