Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig vacker

Så sluter jag mina ögon
och går ut i evigheten
vänder mig mot ljuset
och öppnar mig för dig

Allting är så stort
med dig
Livet är så vackert
när det får levas
intill dig

Du gör mig vacker
bredvid dig




Fri vers av SeXara
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-23 23:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är så jag känner mig när jag går bredvid min fru.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara