Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan om helhet

Du är
Kärleken

och hennes bild
av den fulländade
helheten

Vackra hemlighet
som ingen
känner till

värmer hennes
hjärta

hon längtar
och hon vill




Fri vers av SeXara
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara