Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej vän

 

nedför skogsbacken

solskuggor

och så

 

duvans djupaste

hälsning




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-24 19:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2008-09-20

  Mikael Lövkvist
Åh så vackert och andligt jordnära.
Den här rörde om djupt inne i mig.

Tack.
2008-08-28

  Markattan
Stämnings- och rofyllda rader
precis i min smak.
2008-08-26

  Anders P VIP
Stor naturdiktning
2008-08-24

  Michaela Dutius
en duvas hälsning...det är frid
2008-08-24

  Per Rydberg
Så enkelt skön: Såväl vokalljud som konsonantljud ger en mycket
musikalisk upplevelse! Tack för läsningen.
Per
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth