Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skiljas så svårt det var, tomheten inom mig är oändlig


UPPBROTT

Dagar av glädje och lycka, så fort
dom försvann

Kände inom mig, sa det till dig, nyss
var det som du kom, och vår tid
tillsammans har bara rusat iväg

Kärleken finns kvar, starkare än någonsin
att äntligen få känna sig älskad, få vara
den jag är

En känsla så underbar, så fantastisk
ingen som vill göra om mig, jag duger
för den jag är

Jag behöver inte ändra frisyr, får klä
mig som jag vill

Kärleken sitter varken i frisyrer eller
kläder, den sitter i själen i hjärtat
i det som finns i mitt inre

Mitt hjärta min själ har äntligen funnit
ro, jag vet att jag duger, min kärlek är
besvarad, allt känns så mycket lättare

I dag på stationen var det ändå så svårt
så tungt, vårt avsked var ändå början
på något nytt, vi vet att snart ses vi igen

När jag kom hem, så kändes det så tomt
och ensamt, ville inte gärna gå in, se stolen
vid köksbordet där du suttit stå tom

Till glädje såg jag damerna som ofta sitter
i bersån, sitta där när jag kommer hem och
parkerar min bil

Jag går dit sätter mig pratar bort en stund,
vi pratar om trädgårdar blommor, så plötsligt
frågar en av dom, har du mycket att göra den
här veckan

Nej det har jag inte blev mitt svar, så om vädret
är vackert en dag, om det inte regnar, så ska
vi åka och titta på vackra trädgårdar

Jag blev så glad när dom frågade, det kan bli
så trevligt då dom två damerna är så glada
och positiva

Jag får lite annat att tänka på,när min längtan
till min vän blir allt för stor och svår

anits 24 augusti 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-24 21:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart att du får stöd och tröst.
Man behöver avleda tankarna ibland.
2008-08-24

  Elaine.S VIP
En alldeles underbar och varm betraktelse
gillar alldeles särskilt raderna...

"Kärleken sitter varken i frisyrer eller
kläder, den sitter i själen i hjärtat
i det som finns i mitt inre"
2008-08-24

    sajo
En sådan känsla har jag känt många gånger innan jag flyttade i närheten av min älskade vän. Jag vet så väl hur det känns att lämna varandra men ni har varandra och du får tänka på allt positivt det nya för med sig.

Kärleken är så stort. Samma stjärnor ni ser på trots avstånd. Du beskriver allt så väl. Det är så mina tårar rinner. Applåder du får.
2008-08-24

  Sladjana Zubcevic
" Jag får lite annat att tänka på,när min längtan
till min vän blir allt för stor och svår "

Vackert skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP