Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel min

Ljusa ängel
dina händer
på min kropp

väcker lusten
och mitt
gömda hopp

Jag ryser
varje gång
du rör vid mig

som om det
vore sista gången
som du tar i mig




Fri vers av SeXara
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-24 22:59



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Mycket fint.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara