Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Att jag får vara nära dig
att jag får röra vid dig
att jag får passera
dina gränser

Att du släpper in mig
att du låter mig se dig
att du låter mig få inblick
i din hemliga natur

Att jag kan vara mig med dig
att du kan gråta ut hos mig
att jag får trösta dig
att du får jorda mig

Jag är så tacksam
för din kärlek
Jag tar emot
med ödmjukhet
din styrka och
din skörhet




Fri vers av SeXara
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 23:24



Bookmark and Share


  friheten
Fin skriven!
2008-08-31

  stefan.g
Kanon!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara