Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ger mig livet


DU GER MIG

Du gör mig glad

Du har givit mig livslusten tillbaka

Du ger mig hopp om framtid så underbar

Du väcker känslor inom mig, som jag trodde
inte fanns hos mig

Du ger mig kärlek, får mig att känna mig
älskad

Just nu i denna stund,när mina tankar
går till dig, kan jag ännu känna värmen
och doften av dig


anits 24 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-24 23:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2008-08-25

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen- underbar text som berör allas vår längtan
2008-08-25

  Elaine.S VIP
En underbar text om vad kärleken kan göra...
grattis till placeringen....
2008-08-25

  Mygg
Vackert om kärlek!
2008-08-25

  Lars Hedlin
Så fint och vackert kram
2008-08-25

    sajo
Grattis till placeringen.
2008-08-25

  Larz Gustafsson VIP
En vacker hyllning.
2008-08-25

  Sladjana Zubcevic
" Du gör mig glad

Du har givit mig livslusten tillbaka

Du ger mig hopp om framtid så underbar

Du väcker känslor inom mig, som jag trodde
inte fanns hos mig

Du ger mig kärlek, får mig att känna mig
älskad "

Så vackert skrivet, min vän.
2008-08-25

  Josef Ahl
så underbart !
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP