Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STULEN STUND

Jag vill låna dig en stund
och stjäla bit för bit.

Jag betalar tillbaka
jag lovar.

Dina rum är som en trygg borg,
ett hemligt ställe dit bara jag hittar.

Jag vill låna allt en stund
och få allt det du har.

Det jag tar lovar jag att lämna tillbaka.




Fri vers av CMC
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CMC