Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min hud andas återhållen glädje

 

 

min hud

sitter tusen fjärilar

tusentals

glittrande ögon

 

som

alla

tar in

din ljuvliga gestalt

 

min hud

simmar glänsande guldfiskar

hundra

små hungriga munnar

känsliga för beröring

smakar

dig

 

sötma

söt som honung

mynta

len vanilj

 

min hud

växer miljoner

tusenskönor

miljontals doftkänsliga celler

små

små

 

som andäktigt

andas in

andas ut

din utsökta doft

ros

jasmin

lavendelchoklad

 

unikt

rusigt

bedövande

 

uppväckande

uppeggande

 

min hud

ser dig

 

smakar

smeker

andas

 

i

väntan

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-25 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varje gång jag läser denna, känns det som att jag måste, bara måste kommentera igen, underbart skrivet!
2008-09-25

    Bellissima
Underbart och annorlunda! Bokmärker denna och kommer tillbaks.
2008-09-07

  noname_realmind
Wow - suveränt och sensuellt!!

**applåder**
2008-09-01

  Il poeta della luna
Utsökt
och
vackert!
*applåd*

Månpoeten
2008-08-28

  Nasrin
sensuellt, vackert och känslofylld!!!!
2008-08-27

    ej medlem längre
Bah bahhhhhhhhhhhh så exotiskt skrivet, beundrar ditt skrivande, underbart!
2008-08-26

    Jess81
mycket sensuellt och mycket väl skrivet!
2008-08-25

  Don Jorgé
Ditt sitt att berätta är utsökt och dikten är välskriven. Sensuell och lockande.
2008-08-25

  Mikael Lövkvist
Ljuvligt kärleksfullt, sensuellt och erotiskt.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP