Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka att ha en vän


JAG VILL LEVA

Jag vill leva i nuet, hoppas jag är värd
den lycka och glädje som finns inom mig

Jag vill leva i nuet, låt ingen förstöra allt
det nya allt det vackra jag nu får uppleva

Jag vill leva i nuet, leva i naturens sköna
skapelse, så som den visar sig för mig

Jag vill leva i nuet, allt Du skapat har Du
gjort med kärlek till oss att förvalta

Jag vill leva i nuet, jag vill vara i den kärlek,
som drabbat mig

Jag vill leva i nuet, glömma allt svårt, alla
och allt som gjort mig illa

Jag vill leva i nuet,ta vara på kärleken
och allt det underbara, som nu erbjuds
mig

Jag vill leva i nuet, mitt hjärta har hittat
hem, jag är inte ensam längre, någon
finns vid min sida trots många mil

Jag lever i nuet, där jag fyller varje stund
varje minut med ljus och glädje

anits 25 augusti 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-25 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt bild!
Blomsterprakt!
2008-08-25

  Fånga dagen
Det här osar förälskelse och lycka:)
2008-08-25

    eva m h
Det önskar jag att du också får!
2008-08-25

  Elaine.S VIP
Ord fulla av livsglädje...härligt att läsa.
2008-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser definitivt att du är värd den lyckan.
2008-08-25

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet, min vän.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP