Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Jag vet inte längre
vad jag ska göra
av all min längtan

ska jag gömma den
och glömma den
begrava den
och resa kors
över dess
smärtsamma
minne?

Jag vet inte längre
var jag ska gå
med alla mina tårar

ska jag tysta dem
och kväva dem
tvinga undan dem
och blunda bort
dess brännande
mynningar?

Jag vet inte längre
vilken avtag
som väntar

ska jag fortsätta
på den väg jag valt
med all denna
osäkerhet?

eller ska jag välja
en annan stig
och gå mot ännu
en ovisshet?




Fri vers av SeXara
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara