Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör ont

Ingen kan vara vackrare
än Du

för jag öppnade mina ögon
för allra första gången

här och nu

Ingen kan störa mig
som Du

för jag har aldrig varit
så upptagen med livet

som här och nu

Inget kan göra ont
som Du

för jag har aldrig älskat
så hett som jag gör

här och nu




Fri vers av SeXara
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara