Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollning

Jag lägger min förtrollning inatt
älskade pilgrim
du har bett mig så länge nu

Jag lyder din önskan i mörkret
älskade skorpion
du har väntat alldeles
för länge nu

Så....

Jag manar och kallar
från himmel och jord
från östan
och västan
från syd
och från nord

Jag svärjer er in
med kraft av mitt sinn
och binder er
vid mitt ord

Så ske din vilja
såsom den ske i mig
Så ske min vilja
såsom den ske i dig




Fri vers av SeXara
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara