Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flicka i rosenlunden

En flicka sjöng i rosengården,

för fåglarna,

för fiskarna i dammen.

Hennes lockiga hår flöt ned över ryggen,

hon en hyllning till rosendoften.

Rosorna nickade till svar,

ekorren apploderade.

Denna flicka vandrade ensam längs gången,

tittade på sin spegelbild i dammen.

Flickan såg sin bild bli till kvinna,

förändring hon kände i sitt inre.

En kvinna sjunger nu i rosenlunden,

Den ljuvaste sången du kan få höra.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-08-25 22:31



Bookmark and Share


    eva m h
Så vacker!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria