Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så fann jag den och den fann mig kärleken


NÄR JAG TÄNKER EFTER

När jag tänker efter, står allt så klart
och tydligt just nu för mig

När jag tänker efter, så har allt som
varit, varit och kommer inte igen

När jag tänker efter, så glad och
lycklig jag är att jag inte haft för
bråttom

När jag tänker efter, så är jag så
glad att jag väntade och längtade
och till slut, fann min hand din

När jag tänker efter, så kan det
inte bli bättre än det är just nu

När jag tänker efter, så fann mig
kärleken till slut, allt har vänt och
blivit till en saga

När jag tänker efter, så behöver
jag inte tänka efter, för nu vet jag
att du finns, ger mig den trygghet
och kärlek jag längtat så länge, så
länge efter

anits 26 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-26 09:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar lovsångsdikt till lyckan att ha funnit kärleken!
2008-08-27

  Elaine.S VIP
Efter allt tänkande så kan du nu vila i förvissningen
att kärleken funnit er...och det är härligt!!
2008-08-26

  Sladjana Zubcevic
" När jag tänker efter, så behöver
jag inte tänka efter, för nu vet jag
att du finns, ger mig den trygghet
och kärlek jag längtat så länge, så
länge efter "

Underbart skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-26

  Havsbris
ahahhahah

jag vill bara skratta
och le av glädje för
din skull ;o)

det värmer så mycket
sådana ord, de reflekterar
precis din själs och hjärtas
även kropps tillstånd,
extas för kärleken och
vara i kär, förälskad
ahhahah

så ljuvlig vacker, du
sprider energi och jag
känner den så bra genom
hela kroppen,,,

tack så himla mycket för
känslan ;o) Må du leva
så lycklig resten av ditt
liv min vän ;o)
2008-08-26

  Larz Gustafsson VIP
"Men då ska man tänka efter", som Martin Ljung sade.

Det är bra att göra det. Liksom landa. På den fasta klippan.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP