Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE GUDINNAN

Och universum vaknar
medan Gudinnan vakar
Hon öppnar varje del
av sig
och ser med klarblå ögon
rakt in i dig

Hon tar dina händer
och trycker dem
mot sitt bröst
hon talar till dig
med beslöjad röst

Vägen är lång och svår
kantad av sly och snår
och hon ser dig stå
vid vägskälet och hur
dina tårar rinner
Hon känner hur du
kämpar och hur
ditt hjärta brinner

Så hon kysser dina
händer och håller
dem intill sig
ber dig se in i
hennes ögon
blanka speglar
tills du ser dig
så som hon alltid
har och evigt ska
se på dig




Fri vers av SeXara
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-26 09:28



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Ja Gudinnan vakar!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara