Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mna styrs av en kraft innifrån, en känsla!


Vilja

Trötthet!

Jag känner tröttheten i min kropp,
hjärnan vill inte jobba mer,
jag vill sjunka ihop till en hög.

Men så kommer viljan,
vill göra saker,
vill uppleva!

Men jag är trött!

Men jag vill älska,
vill leva, vill känna passion,
vill, vill, vill!

I mitt inre finns en så stark drivkraft så det räcker till fler,
var kommer den från?
Något i mitt inre driver mig framåt,
upp mot nya mål.

Vilja, jag skulle ha hetat Vilja,
det hade passat mig bättre.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria