Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att allt mörker kan vända och bli till ljus


TÄNK ATT HA NÅGON

Tänk att ha någon att dela sina ord
och tankar med

För mig det är en gåva, att du finns
och delar mina känslor

Varje stund varje ögonblick, när vi
inte är tillsammans, så är mina tankar
långt, långt borta dom är hos dig

Du ger mig så mycket glädje, tänk
att veta att du finns, att nu är det
vi två

Livet har blivit så mycket rikare,sen
vi fann varandra, att just vi blev vänner
och kärleken drabbade oss, är så härligt
så underbart

Jag är så tacksam att livet kunde
vända, att allt mörker som jag kännt
kunde vända och bli till ljus

anits 26 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-26 23:42



Bookmark and Share


    sajo
Det är så underbara känslor att förmedla. Jag njuter av min älskade väns närhet då vi umgås. Det betyder så mycket för kroppen att ha en älskad vid sin sida som förstår.

Lycka till i fortsättningen.
2008-08-27

  Sladjana Zubcevic
" Tänk att ha någon att dela sina ord
och tankar med

För mig det är en gåva, att du finns
och delar mina känslor "

Underbart skrivet, min vän.
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Fin hyllning och tjusig bild.
Något för vederbörande att glädjas åt.
2008-08-27

  Michaela Dutius
Din ödmjuka tacksamhet är tydlig...och dikten är mycket vacker.
2008-08-27

  Bibbi VIP
Förunderlig nåd från Gud, eller hur?
Applåd!
2008-08-27

  Josef Ahl
så underbart !
2008-08-26

  Josef Ahl
ska jag känna mig träffad ? :)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP