Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje dag är en gåva


VARJE MORGON

Varje morgon jag vaknar, slår upp mina ögon
ser ut genom fönstret, är en lycka en gåva

Att få kunna se ut i det Han skapat, solen
som lyser på mig från en blå himmel

Eller som i dag molnen är grå och tunga,
regnet hänger i luften

Varje morgon när jag vaknar, ser ut genom
mitt fönster, kan stiga upp mina ben bär
mig ännu dag

Varje morgon tackar jag för att en ny dag
jag fått att förvalta, en ny dag att glädjas
och ta del av


anits 27 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-27 09:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara ord att begrunda.
2008-08-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen sant.
Det finns många orsaker att tacka Gud.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP