Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsanden

 

närmare än
något annat

ändå märkbart
avlägset ofta

det vi söker




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-27 10:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du håller ordet i handen och låter dem sakta flyga med vinden....
2008-08-29

  Mikael Lövkvist
Väl fångat.

Jag tror dock personligen att livsanden aldrig är avlägsen.
Det är blott vår varseblivning som skapar filter, tankar som gör att den verkar avlägsen.

Din inre resa inspirerar mig.

Tack.
2008-08-28

  noname_realmind
Vackert och träffande...
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth