Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
at finna kärleken är stort så stort


FÖR KÄRLEKENS SKULL

För kärlekens skull, längtar jag
längtar till din trygga famn

För kärlekens skull, hör jag din
röst, som för mig är som musik

För kärlekens skull, lyssnar jag
igen och inom mig är du här hos mig

För kärlekens skull, ser jag ditt
ansikte, när jag blundar och mina
drömmar går till dig

För kärlekens skull, öppnar jag mitt
hjärta där ett rum finns för dig

För kärlekens skull, glömmer jag allt
det svåra, som jag burit med mig

För kärlekens skull, min längtan till
dig och att få ha dig nära nu och
för alltid är så stor, så stor

anits 27 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-27 15:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackert om kärleken ....som vill allt...
2008-08-27

  Sladjana Zubcevic
" För kärlekens skull, min längtan till
dig och att få ha dig nära nu och
för alltid är så stor, så stor "

Underbart skivet, min vän.
2008-08-27

    Ken Cassel
Så härligt det kan vara att längta efter någon
som man älskar

Kramar
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP