Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Devils food, mot blod


Vi tog de första stegen
över vibrerande broar
längs upplysta vatten
utan att fråga
om vi någonsin mer
behöver vända
oss om

Och du gav mig det där ögat
som pulserar
av mod;

”Kom alla mennesker
med små lys
i hendene”

För det krävs inte en rörelse
för förflyttning
det krävs ingen våldtäkt
av ditt mjuka huvud

Och hur många gånger
du än drar stickan
mot plånet
kommer natthimlen
sluka ditt svavel.





Fri vers av Saga-Sofia
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-07-23 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med föregående talare faktiskt, fattade kanske inte allt, men njöt ändå av läsningen
2005-07-23

  Håkan Eklund
fantasi-beskrivande fin dikt. ger mej mest sköna formuleringar och en trevlig lässtund.
alltså fångade jag inte helt budskapet, om där fanns ett. men jag gillar din stil.
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia