Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se in ljusets låga är magiskt


JAG TÄNDER ETT LJUS

jag tänder ett ljus

låter det brinna

brinna för dig

brinna för mig

jag tänder ett ljus

låter det brinna

brinna för oss

jag tänder ett ljus

ser in i lågan

och drömmer mig bort

jag tänder ett ljus

för kärlek och glädje

jag tänder ett ljus

för den kärlek och omsorg
som du visar mig

jag tänder ett ljus
och hoppas att en dag
vi får vara tillsammans
dag och natt

jag tänder ett ljus
och låter det brinna
för kärleken

anits 27 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-27 21:02



Bookmark and Share


  LassO
"kan man älska nån på avstånd" ;=)
2008-08-28

  M M Mannheim VIP
Väldigt lätt att läsa, en fantastisk rytm! Tappar i rytm när det blir flera rader ihop. Men sammantaget är det bra!
2008-08-28

  Sladjana Zubcevic
" jag tänder ett ljus
och läter det brinna
för kärleken "

Väldigt vackert, min vän.
K R A M
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP