Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


En ängels skugga

Ser en ängels skugga
mot min vägg

ser en lock från dess huvud
slingra sig i ångan

ber dig ängel att hjälpa mig
från dessa dagar av blind förvirring
och rop av ljudlösa skrik

Låt oss le mot den där himlen tillsammans
låt oss blunda för det förgångna knutna till varann

utan att förtränga

bara släppa taget
om så
för en liten stund

känna såren
som om dom aldrig existerat

känna mig själv
som det en gång var

Låt mig ängel
få dansa tätt intill dig
utan att närheten ger mig kårar av det som finns kvar

Låt mig ta emot dig
ge mig färdigheten
att ta emot någon som du

så tätt intill
mitt blödande skal

så skärande nära
mitt rosa




Fri vers av MinnaSofia
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-27 22:48



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
rörande
bra.
väldigt fin skildring
med målande ord.
vackert!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia