Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du finns med mig alla dagar


VARJE DAG

varje dag, varje stund

tänker jag på dig

varje minut, varje sekund

går mina tankar till dig

du har öppnat mitt hjärta

du har visat mig kärleken

du har lärt mig att kärleken är vacker

jag älskar dig


anits 28 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 07:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Även på avstånd kan någon vara nära...i tanken
"varje dag, varje stund"
2008-08-28

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP