Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina trosor är som rosor

Dina trosor är som rosor
Röda tunna tangarosor!
Å Maria - har vi inte träffats förr?
Jo - hundra gånger men med snurr
Jaså - och din rumpa
min stora stumpa
kommer nog inte in genom min dörr...




Fri vers av claes fredelius
Läst 276 gånger
Publicerad 2008-08-28 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius