Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


För evigt

 

som solen har

sin gång

går

dagarna

vidare utan

min älskade

som

aldrig mer kommer hem

men

heller aldrig kan

försvinna

i

vår eviga

kärlek

lever han

i

mitt hjärta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-28 12:45



Bookmark and Share


  Ilona _L
Ja livet måste gå vidare med ömsom vin ömsom vatten!
Det är så fint att höra att du verkar på "G" Ulla!
Vackra ord och vacker bild!
Kram Ilona
2008-08-30

  Lejonhjärtas poesi
Varm och vacker poesi om hur levande kärleken kan vara in i döden och bortom denna. Kärleken är livet och sorgen saknadens kärlek.
2008-08-29

  Michaela Dutius
Ja det är det stora- den som aldrig mera kommer hem. går aldrig ifrån oss
2008-08-29

  Erik L
Fint och kärleksfullt skrivet om saknad och kärlek som består. Bra!
2008-08-28

  * Ammi *
kärleksfyllda rader.
och så är det .. även om de är "borta" så är de kvar hos oss för alltid
kram
2008-08-28

  Regular
Fin text och bilden är på nått sätt lite talande (om jag nu inte missförstått vilket jag ofta gör)
Ty han lever kvar som ett fyrtorn i ditt inre, en gårdag som visar vilka steg du ska ta imorgon
2008-08-28

  Bibbi VIP
Du är lyckligt lottad som fick möta en sådan kärlek.
Höga Visan 8:6,7
Bokmärker.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP