Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minutes of a meeting

I think my head is gonna explode
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
think think think clink clink clink
my my my my my my my my my
head ead ad d d d d
is gonna EXPLODE
bang
tick tack
om femton minuter
kan jag lämna rummet
kan jag lämna planeten
kan jag lämna universum
lämna alltet och intet
allt är intet och intet är allt
Jag lämnar alltet
Jag lämnar universum
Jag lämnar planeten

Your language is not getting
through to me
I can’t hear you
I can not hear you
I do not want to hear you
I am deaf
Döv döv döv döv döv
Död död död död död
I am gonna explode
My head
Mitt huvud kommer att
e x p l o d e r a
Döv döv döv döv döv

Mummel mummel mummel
”vi vill också höra”
Speak up!

A question for the project...
Vilket jävla project? Det som satt oss på denna potta
Put us on this pot?
Who is the bloody project?

We are all negative about this
We are ALL negative
Vi är alla negativa
“not allowed”
Positiv personal premieras

Tick tack
Fem minuter

Om fem minuter, in five minutes
får jag gå
Och mitt huvud
kommer inte att explodera

I am gonna explode
My head is gonna explode
My head
My head
My head
Is gonna, gonna, gonna, gonna,
e x p l o d e

Fyra minuter, four minutes

bla bla bla bla bla bla
block block block block block
bla bla bla bla bla bla
block block block block block
bla bla bla bla bla bla

tre minuter, three minutes

mummel mummel mummel

two minutes...

one minute

!




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-08-28 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP