Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Close encounter

Mitt hjärta du har
i ditt grepp får jag vara kvar.
När jag såg dig
vaknade jag ur min slummer.
Du var allt jag ville ha
men du såg mig inte då.
Du bara gick förbi
lämnade mig i kärlekskval.

Vad ska jag göra
när kärleken bränner.
Sår som ger djupa ärr
men som jag gärna bär
som minne av vårt möte.
Ett mycket kort möte
för du gick bara förbi
lämnade mig att minnas,




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP