Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att veta att du finns är en lycka så stor


ATT VETA

Du är mitt livs lycka, tillsammans med dig
kan jag njuta,tänker på dig varje vaken
stund

Så underbart det känns, att ha en vän
som dig, det gör mig så gott i själen i
mitt hjärta

När vi inte är tillsammans, är min längtan
till dig stor, du betyder för mig mer än du
kanske själv förstår

Jag är så tacksam att vi möttes du och
jag, min glädje är så stor den svämmar
riktigt över

Längtar att få ha dig nära, tillsammans
dela vardagen och vad den kan ge

Så skönt att veta att du finns, min känsla
är enorm vill dela den med dig

Sitter här ensam drömmer, tänker, längtar,
väntar som det är bestämt så ses vi snart
igen du och jag, min älskade vän

anits 28 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 23:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Denne man måste verkligen känna sig omhuldad.
2008-08-29

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP