Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att längta ett tillstånd som ger lugn


JAG LÄNGTAR TILL

jag längtar till lugnet, till tystheten

jag längtar till skogen, med den mjuka mossan

jag längtar till sjön, med dess klara friska vatten

jag längtar till den gamla stugan, där min själ finner ro

jag längtar till bryggan, där jag kan sitta se ner på flötet på mitt metspö

jag längtar till tryggheten, och gemenskapen med min älskade vän



anits 29 augusti 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 08:37



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
K R A M
2008-08-29

    Ken Cassel
Jasså du tycker om att meta
Ja, och frugan också
Ganska så avkopplande faktiskt

Kraam
2008-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag bär en liknande längtan.
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP