Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att mörkret kunde bli till ljus


DU ÄR

Du är det bästa som hänt mig,livet har fått
en mening igen

Du blev min närvaro till livet, där inga ord
behövs

Du har fått mig att tänka positiva tankar,
tankar jag inte visste att jag hade

Du visade mig vad verklig kärlek är, nu
börjar jag ana att det mörka det svåra
börjar dra sig bort, ljuset har kommit
in i mitt liv

Du visade mig vägen till ljuset, till harmonin
till kärleken

jag älskar dig


anits 29 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-29 08:50



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-29

  Lars Hedlin
Underbart vackert kram
2008-08-29

  Havsbris
ahhahahhah

du gör ens tillvaro
mycket mer förtjänt
och lätt att acceptera,
så mycket varm och
ödmjukhet...

tack för det, din glädje
och lycka, gör en tacksam
till livet och att mår bra,
skratta och beundra,,,

;o)
2008-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Tänk att det finns människor som kan locka fram de sanna färger som Cyndi Lauper sjöng om.
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP