Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra ord till Y

Utan karta har Du hittat rätt
i alla gömmor och vrår i mig.
Och ingen kompass visar oss vart vi borde gå.
Vid dålig sikt eller dimma
kan vi dra åt olika håll
men sida vid sida.
Ibland turas vi om att ta på oss ögonbindeln och
blint
lita på vart den andre för.
Ibland glömmer vi var vi har varit.
Eller vart vi är på väg.
Men minns detta.
Ingenstans går jag
Utan Dig.




Fri vers av emilou
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-08-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou