Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje ord till Y

Bara Du
räddar mig från de
fasor som möter mig.

För längesedan
kom Du
och räddade mig från
Att falla
För människorna,
dryckerna,
knivarna,
mardrömmarna
och
ensamheten.

Men framförallt räddade Du mig
Från mig själv.

Idag är de få
Fasorna
Och med min befriare bredvid mig
fruktar jag inget.




Fri vers av emilou
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou