Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lärdom för livet


Trots att inget hände mellan oss

lärde du mig vad kärlek är

tack för att du väckte mig

ur livets dvala och jag fann

dess mening




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 408 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-29 20:43



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vi får många vackra speglingar genom möten, vackert uttryckt!
2009-01-06

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
Stor liten dikt...
2008-09-30

    sunnanvind
Tänk att kunna känna denna ödmjukhet, tacksamhet trots smärta..DET ÄR STORT!
2008-08-30

  Lyckohäxan Enediel
Kort och väldans gott...vacker poesi...!
Tänker att det är en stor insikt att se en sak som detta...inte alla förunnat.
Bra skrivet vännen :)
2008-08-30

  Ilona _L
Det är just det som är det magiska! Det går inte att ta på utan finns bara där som en energi!
Om man är mottaglig och vaken!
Underbart!
2008-08-29

  Blåbäret
fantastiskt att få träffa sådana människor...men du lärde dig kärlek, vaknade och fann livets mening...det hände ju massor där...låt oss vara så öppna för vad andra har till oss så att vi ständigt får växa som människor...
2008-08-29

  Marreb
"..väckte mig ur livets dvala"... vackert.
2008-08-29

  Sladjana Zubcevic
" Trots att inget hände mellan oss

lärde du mig vad kärlek är "

Djup och vacker....
2008-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en puppa
som vaknade upp!
2008-08-29

  aol
mycket stor sann livspoesi att en människa kliver fram så fint berörande
2008-08-29

    Lindizz
kloka vackra ord, visst är de så, vissa personer har den förmågan att lära oss om livet. Kanon skrivet.
2008-08-29

  friheten
Bra skriven, kloka tankar, för så kan det var, hur konstig det låter, om jag nu har fattat dikten rätt. En del personer lär en mycket om livet och annat, även om det inte bli nåt mellan dessa personer. Jag gillar det här!!!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi