Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM JAG DRÖMDE

Som jag drömde
om din

Kärlek

att den skulle
vara min i

Evighet

Som jag drömde
om dina

Händer

att de skulle
ta mig bortom

Bränder

Som jag drömde
om din vackra

Blick

att den fick
bränna sig
igenom mig ett

Ögonblick

Som jag drömde
om din

Famn

att den fick
vara mina åror
när jag ror i

Hamn

Som jag drömde
om din

Frihet

att jag fick
älska dig
i all min

Sårbarhet




Fri vers av SeXara
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 21:15



Bookmark and Share


  jossj
Fint !
MVH jossj
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara