Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekslängtan som kan göra så ont


JAG SER IN I LJUSET

Jag ser in i ljusets låga,
tänker på allt och inget

Jag ser på det brinnande ljuset,
i den lågan ser jag din varma blick,
när du ser på mig

Jag tänder ljuset, när min längtan
till dig är så stor, så stor

Jag tände ljuset ikväll, tog fram det
brevet du senast sände mig

Jag tände ljuset i kväll, såg in i
lågan, och läste alla dom vackra
orden som du skrivit

Jag tände ljuset i kväll, såg in i ljusets
låga, kände tårarna rinna nedför min
kind

Jäg tände ljuset i kväll, lät mina tårar
rinna för dig, för mig och för vår kärlek


anits 30 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 00:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
På något sätt kan uprepningen här förstärka det du vill få fram, vilket det gör också
2008-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Du är en mycket ömsint person, anits.
Det framgår med all önskvärd tydlighet.
2008-08-30

  Sladjana Zubcevic
" Jäg tände ljuset i kväll, lät mina tårar
rinna för dig, för mig och för vår kärlek "

Underbart skrivet, min vän.
2008-08-30

  Fånga dagen
Vad underbart för dig all kärlek och allt vackert kommer till dig
det strålar om dig
kram ak
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP