Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag tog mitt tålamod slut, jag bankade tillbaka, men jag lovar det var en gång inte mer, jag gör inte om det


DET BANKAR OCH SMÄLLER

Det är lördag morgon, jag vaknar tidigt
av det smäller och bankar och att någon
drar något över golvet i våningen under
mig

Ser på klockan, den är bara några minuter
över sex, jag ligger kvar i sängen, vill inte
gå upp ännu, ser ut genom fönstret, det
ser ut att bli en vacker lördag

Slumrar till, då dunkar det igen, jag blir
så arg, så här är det nästan varje morgon,
hon tror hon är ensam i huset, och att alla
går upp lika tidigt som hon

Så blir det tyst, jag somnar om, så dunkar
det igen, då går jag upp tar hammaren
slår på verktygslådan av pålt, det ekar i mina
öron, jag slår bara en gång

Jag vet att jag inte bör ge igen, men efter att
ha bott här i lite mer än tre år och varje morgon
har jag väckts av att hon smäller och bankar

Det går några minuter så dunkar hon igen,
det smäller och smäller, inom mig känner jag
nu ger hon sig på mig ,för att ge igen

Nu har jag fått utlopp för min aggression,
efter en lång stund blir det tyst under mig,
men nu går det inte att somna om, så jag
går upp, dricker kaffe och tänker på vad
dagen har att ge

anits 30 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 10:23



Bookmark and Share


    sajo
PS Du kan ju spela hartsfiol utanför hennes fönster inatt. Hälsar min vän.
2008-08-30

    sunnanvind
Hon är ju inte klok den tanten!!!
2008-08-30

  Sladjana Zubcevic
Jag kommer min vän och jag ska sparka på hennes dörr.
K R A M
2008-08-30

    sajo
Har du provat att spika igen hennes dörr? Tips från mig och min vän.
2008-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle gå ned och sparka på hennes dörr.
Men det är jag det.
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP