Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Nu har jag allt

 

daggvått

morgongräs

stillhetsförundrad mättnad

 

 

solvärmd hage

kärlekshund

livsgemenskap

 

 

någonstans ifrån

en svagt spröd ton

genskjuter min saknad

 

kärleken som aldrig dör

som livet inte lyckades förgöra

finns i mig

 

min kärlek

det enda jag behöver

det enda jag någonsin kommer att behöva

 

återigen

tonen som

kanske aldrig tystnar mer

 

nu har jag allt

kärleken vi hade är större än sorgen

 

frid i mitt hjärta

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-30 11:43



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... frid i mitt hjärta

Då behöver man inget mer.
Ett välsignat tillstånd,
svåruppnåeligt,
eftersträvansvärt.

Att som du
känna tacksamhet
för det man har!

Kan det vara
meningen
med livet?
2008-08-31

  Regular
Låter helt underbart :-D
2008-08-31

  Ilona _L
Mmmmm...underbart!
2008-08-30

  LassO
njuut
2008-08-30

  Bibbi VIP
"tonen som kanske aldrig tystnar mer"
Det ligger något av evighetens stilla frid över de orden.
Bokmärker.
2008-08-30

  KristinaE
..gott att läsa.
2008-08-30

  Havanna
Härlig.Fin!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP