Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när natten kommer, kommer tankarna


TANKAR I NATTEN

Det är midnattstimme, lördag har övergått
till söndag

Jag har släckt ljuset, som jag tänder varje
kväll, som ger mig lugn och harmoni när
jag ser in i dess låga

Jag tänker på dig,hoppas din dag varit bra
och önskar dig en god natts sömn

Jag tänker på morgondagen, och vad den
har att ge, hoppas få träffa några av mina
barnbarn

Jag önskar min granne i våningen under, kan
vara tyst tills klockan är halvåtta ungefär, det
har aldrig hänt, men det önskar jag mig

Jag tar avsked av dagen som varit, och som
till slut blev en alldeles underbar dag

anits 31 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-31 00:15



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Jag tar avsked av dagen som varit, och som
till slut blev en alldeles underbar dag "

Vackert!
2008-08-31

    Ken Cassel
Förtrollande vackra tankar

Kram på dig
2008-08-31

  Larz Gustafsson VIP
En rimlig önskan!
2008-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Låt oss tända ett ljus...
Finns det inte, en
melodi, som börjar så?
Så vilsamt att läsa det
Du skrev! GOD NATT!
*********************
2008-08-31

  Elaine.S VIP
Gillar det där med att tända ett ljus varje kväll...
2008-08-31

  Thurizas
sköna tankar i natten.lugna tankar:)
2008-08-31

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP